Hell yes I wanna be!
2 posters
:: Vas kutak
Strana 1 od 1
Hell yes I wanna be!
strašnoo
bila jednom jedna luđakinja.... zvala se wannabeR i stvarno je htjela biti R... A što je R??? nastavite čitati pa ćete saznati...
Ovdje počinje dnevnik...
Danas sam cijeli dan u znaku Sare Carbonero... Nitko za nju nije znao do jučerašnjeg incidenta kad ju je Casillas poljubio ispred milijuna ljudi... I sad je ona svima kao kul.. Ma daj.. Ja sam je obožavala stalno i sad šta dobjem?? ŠIPAAK!
Al dobro... Jedna pjesma mi je popravila dan... *As long as you love me I will still love you, but if you dont love me I will go* NAJJAČE!!
više priče sljedeći put.. sad idem vani jeeeej
PS Večeras opet House
♡{tσtaℓℓy•dємєtяia}♡- Stop The World
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 12.07.2010
Re: Hell yes I wanna be!
Evo me opet...
Neke šokantne vijesti upijene jučer, ali slegnulo mi se sad...
Trenutno visim na Fejsu i slušam SOLO <3
dosadno... ni danas nisam namjeravala izlazit dok ne zahladi, ali ŠOPIING!!! Jeeeeeeej hahahaha... idem s majčicom... ispraznit ću joj novčanik haha...
sretna sam zbog toga što sam se vratila svojoj velikoj ljubavi.. Pisanju pjesama... Nadam se da ću uskoro opet biti u punom pogonu jer mi to stvarno fali.... Priča je još na stopu, ali nadam se da će se pokrenuti uskoro....
Čujemo se poslijeee
Neke šokantne vijesti upijene jučer, ali slegnulo mi se sad...
Trenutno visim na Fejsu i slušam SOLO <3
dosadno... ni danas nisam namjeravala izlazit dok ne zahladi, ali ŠOPIING!!! Jeeeeeeej hahahaha... idem s majčicom... ispraznit ću joj novčanik haha...
sretna sam zbog toga što sam se vratila svojoj velikoj ljubavi.. Pisanju pjesama... Nadam se da ću uskoro opet biti u punom pogonu jer mi to stvarno fali.... Priča je još na stopu, ali nadam se da će se pokrenuti uskoro....
Čujemo se poslijeee
♡{tσtaℓℓy•dємєtяia}♡- Stop The World
- Broj poruka : 317
Datum upisa : 12.07.2010
AmazedByDemetria.- Urednik
- Broj poruka : 5608
Datum upisa : 05.12.2009
Godina : 26
:: Vas kutak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu